TARINALEIRI

Valmennus, jossa rakennat yrityksellesi tarinan

Selkiytä viestisi

Rakenna tarina

Varmista tulokset

Vangitse asiakkaasi huomio

Usein, kun haluamme kertoa omista tuotteistamme tai palveluistamme olemme niin lähellä omaa toimintaamme, ettemme tiedä mistä aloittaa.

Tarinaleiri auttaa sinua ymmärtämään mitä ihmiset etsivät – niin, että kun kerrot tarinasi, sinua kuunnellaan.

Kun selkiytät viestisi ja rakennat mukaansatempaavan tarinan nettisivusi alkavat toimia, työtekijäsi muuttuvat myyntitiimiksi ja asiakkaasi muuttuvat puskaradioksi.

Tarinaleirillä opit kertomaan tarinan, joka erottuu

Tarinaleirin valmentajana toimii Miisa Helenius. Miisa on tutkinut tarinankerrontaa ja toiminut bisnestarinankerronnan valmentajana vuosia.

Kahden viikonlopun kestävällä Tarinaleirillä opit:

  1. Toimivan bisnestarinan juonen – Kaavan, jolla rakennat asiakkaitasi puhutteleva tarinan.
  2. Ymmärrät miten ja miksi tarina toimii ja miksi tarina on kaikkein voimakkain työkalu työkalupakissasi, kun haluat vaikuttaa asiakkaittesi aivotoimintaan.
  3. Käyttämään tarinan kaavaa jatkossa kaikessa omassa viestinnässäsi, kuten myyntiesityksissä, kotisivuilla, some- ja sähköpostimarkkinoinnissa, seminaari puheenvuoroissa ja hissipuheessasi…

Tarinaleirin lopputuloksena yritykselläsi on tarinallinen identiteetti

Tarinaleiri on kaksi viikonloppua kestävä intensiivinen valmennus, johon osallistuu tyypillisesti 4-6 yrittäjää. Saat sparrausta viestiisi ja yrityksesi toimintaan samassa tilanteessa olevilta kollegoiltasi ja valmentajalta.

Saat työkaluja, joiden avulla rakennat toimivaa viestintää kaikkiin kanaviin. Oli kyse nettisivuista, sähköpostikampanjoista, esitteistä, printtimainonnasta, social sellingistä, somesta, hissipuheesta, myynti- tai seminaariesityksistä tai vaikka varainkeruu kampanjasta.

Mietimme yhdessä, mikä on asia, joka hämmentää asiakkaitasi ja voi tuntua sekavalta. Sen jälkeen saat tuoreita ajatuksia selkeyttämään brändiä ja viestintää sekä kasvattamaan bisnestäsi.

Ilmoittaudu seuraavalle Tarinaleirille

Ihmisen aivot etsivät selkeyttä ja haluavat välttää sekaannusta. Jos ihmiset eivät ymmärrä mitä tarjoat, he etsivät jonkun muun, joka osaa kertoa saman asian selkeästi.

Paras tarina voitta aina.

Kun olet kirkastanut viestisi saavutat tavoitteesi, viestisi menee perille, kampanjasi onnistuvat, myyntisi lisääntyy ja yrityksesi alkaa kasvaa.

touch_app

Ilmoittaudu valmennukseen

Saat palautetta viestiisi ja opit ymmärtämään mikä toimii ja mikä ei

star

Rakenna vangitseva tarina

Valmennuksessa rakennat yrityksellesi selkeän tarinan ja saat työkalut toimivaan viestintään

tag_faces

Nauti tuloksista heti

Tiedät, että uusi myynti- ja markkinointiviestisi toimii heti, kun olet ottanut sen käyttöön

Helsinki 2016

Kajaani 2018

Kajaani 2018

Alajärvi 2018

Turku 2017

Turku 2018

Kajaani 2018

Tarinankerronnan valmennus – Helsinki 2016

Kajaani 2018

photo

Menu