Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/05/2020 - 16/05/2020
9:00 am - 4:00 pm

Location
Saunalahdentie 15, Munkkiniemi

Categories


Tarinaleiri

Monet yritykset kokevat vaikeaksi kertoa mitä he tarjoavat. Tarinaleiri on koeteltu prosessi, jonka avulla selkiytät viestisi niin, että bisneksesi alkaa kasvaa.

Meneekö yritykseltäsi myyntiä ohi suun, kun asiakkaat eivät ymmärrä mitä tarjoatte? Onko sinulla esim. paljon tarjoamia ja eri kohderyhmiä vaikea päättää mikä on asiakkaittesi kannalta tärkeää? Löytääkö asiakas etsimänsä ja ymmärtääkö hän, miten voit auttaa?

Kun yrityksen myynti- ja markkinointiviestintä on selkeää asiakkaat näkevät, kuulevat, ymmärtävät ja ostavat. Joskus kyse on siitä, että sanojen vain pitää olla toisessa järjestyksessä.

Tarinaleiri on kahden viikonlopun yli kestävä intensiivinen valmennus, johon osallistuu tyypillisesti 4-6 yrittäjää. Saat sparrausta viestiisi ja yrityksesi toimintaan samassa tilanteessa olevilta kollegoiltasi ja valmentajalta.

Tapaamme ryhmänä kahtena lauantaina Helsingissä klo 9-16, jonka lisäksi saat henkilökohtaisesti kaksi tuntia yksilösparrausta suoraan valmentaja Miisa Heleniukselta uudistetulle tarinallesi.

Tarinaleirillä kirkastat:

  • Missä yrityksesi /palvelusi / tuotteesi on erilainen ja parempi kuin muut ja rakennat sen perusteella mukaansatempaavan tarinan (myyntiesityksiin, someen ja nettisivuille)
  • Parin lauseen selkeän, myyvän kiteytyksen siitä kuka olette ja mitä teette, tai mistä tuotteessanne on kyse (intro-teksteihin someen ja nettiin, sähköpostien loppuun, käyntikortteihin, hissipuheeksi, seminaariesittelyteksteihin jne.)
  • Tärkeimmät nostot (mitkä ovat ne asiat, jotka haluat asiakkaittenne muistavan tehdessään ostopäätöstä)

Lisäksi saat mukaan työkalut, joilla rakentaa vaikuttavaa viestintää jatkossa kaikkiin kanaviin. Voit valita leirin työskentelyn kohteeksi koko yrityksen viestin tai yksittäisen palvelun tai tuotteen viestin. Viikonlopun jälkeen osaat kertoa, kirjoittaa ja kiteyttää samalla kaavalla kaikista tarjoamistasi vaikuttavan ja mukaansatempaavan asiakkaan lähtökohdista kerrotun tarinan.

Ilmoittaudu tarinatyöpajaan tästä.

Näitä asioita asiakkaani ovat saaneet:

  • Sitoutuneempia asiakkaita – Selkeä ja yksinkertainen tapa esitellä yritys – Positiivisia onnistuneita myyntikäyntejä ja myyntiesityksiä
  • Luottamus, että viestisi toimii – Sinun ei tarvitse enää yksinäsi miettiä onko tarinasi toimiva vai ei!
  • Selkeän takaisinmaksun workshop-investoinnille, kun toimivampi tarina vie lähemmäksi tavoitetta ja muuttuu kasvaneeksi myynniksi.

Hinta 790€ + alv        (Samasta organisaatiosta useampi osallistuja? 590€ +alv / henkilö)

Varmista, että potentiaalinen asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi ymmärtää mitä tarjoat eikä viestisi katoa internetin informaatiomekkalaan.

  1. Varaa valmennus – Saat palautetta ja opit ymmärtämään mikä toimii ja mikä ei
  2. Rakenna vangitseva tarina – 2 päivän valmennuksessa rakennat selkeän tarinan ja saat työkalut toimivaan viestintään
  3. Nauti tuloksista heti – Tiedät, että viesti on kirkas ja toimii heti, kun olet ottanut sen käyttöön

Ilmoittaudu mukaan tästä

Aika: 9 ja 16.5 klo 9-16
Paikka: Saunalahdentie 15, Munkkiniemi, Helsinki
(Pidätän oikuden muutoksiin)

Menu