X

Yksilövalmennus

Erotu joukosta – rakenna oma tarinasi

Jokaisella meistä on henkilökohtainen brändi, vaikka moni ei sitä välttämättä tunnistakaan, eikä suunnittele tai markkinoi sitä systemaattisesti ja tehokkaasti. Oman tarinan tavoitteena on erottua, tuoda esille omaa ammattitaitoa ja lisätä omaa rohkeutta toimia. Näin pääset parin askeleen etumatkalle potentiaalisten asiakkaitten, yhteistyökumppanien tai työnantajien kanssa.

Rakenna tarina, joka erottaa sinut muista.

JOHTAJAN SEURAAVA ASKEL - YKSILÖVALMENNUS JOHTAJILLE JA ESIMIEHILLE

Onko sinulla tunne, että on tullut hetki ottaa seuraava askel? Haluaisitko vastauksen johonkin seuraavista kysymyksistä: Miten pääsen johtamistavoitteeseeni? Miten toteutan muutoksen? Miten otan haltuun uuden haastavamman roolin? Mikä minusta tulee isona?

  • Mukavuusalueelle on helppo hautautua. Nimestään huolimatta, nykytilanne voi olla todellinen epämukavuusalueesi ja aito mukavuusalueesi olla siellä, mikä nyt näyttää pelottavalta tai saavuttamattomalta.
  • Kun ymmärrät merkityksesi : ”Kuka olen, minne olen menossa ja miten pääsen sinne?” olet paitsi tuottavampi, myös onnellisempi kuin paikalleen pysähtyneenä.

Lue lisää

YRITTÄMISEN UUSI SUUNTA – YKSILÖVALMENNUS YRITTÄJÄLLE

Haluatko varmistaa myyntisi kasvun? Oletko lähdössä valtaamaan uusia markkinoita? Tai oletko vielä tilanteessa, jossa harkitset yrittäjäksi ryhtymistä ja yritystoiminnan aloittamista?

  • Yrittäminen vaatii rohkeutta, määrätietoisuutta ja päättäväisyyttä.
  • Joskus oma fokus on hukassa tai sitä on markkinatilanteen takia tarkasteltava uudelleen.
  • Omasta kokemuksesta ja satojen yrittäjien arkea seuranneena tiedän myös sen, että yksi haastavimmista asioista – ja onnistumisen kannalta se tärkein asia – on myynti.

Lue lisää

Mitä muuta asiakkaat sanovat

Pystyn ottamaan vain rajatun määrän yksilövalmennettavia. Kysy tilannetta numerosta 050 – 372 5411 / Miisa Helenius.