X

TIETEET VALMENNUSTEN TAKANA

ostamisen ja myymisen psykologia

Ostamisen psykologia
Mitä jos tietäisitkin mitä asiakkaasi päässä liikkuu kun hän tekee pääöksiä?

Päätöksenteon tiede – Ymmärrä ostajaa

Mitä tekemistä neurotieteellä, sosiaalipsykologialla ja taloudellisen käyttäytymisen periaatteilla on myynnin kasvattamisen kanssa?

Nykyaikainen aivotutkimus ja sosiaalipsykologia tietää itse asiassa todella paljon siitä, mitä aivoissamme tapahtuu kun teemme päätöksiä. Tämän tiedon avulla on pystytty luomaan tehokkaita tekniikoita, joilla rakentaa, kirkastaa ja kertoa vahvoja, ainutlaatuisia ja mieleenpainuva viestejä, joilla on merkitystä, jotka puhuttelevat asiakasta  ja tekevät pysyvän vaikutuksen ostajaan.

  • Mitä jos ymmärtäisitkin mitä asiakkaasi päässä liikkuu kun hän tekee päätöksiä?
  • Miten rakentaa viesti, joka puhuttelee päätöksiä tekevää osaa aivoissamme: Vanhaa aivoa?
  • Mitkä ovat tehokkaan asiakas-, myynti- ja markkinointiviestin rakennuspalikat?
  • Miten rakennat esityksen, joka erottaa sinut kilpailijoistasi?

Lue lisää

Motivaatiotiede – Vaikuta omaan ja alaistesi onnistumiseen

Rahalla, asemalla tai muilla ulkoisilla kannustimilla motivointi ei riitä, kun halutaan mennä vauhdilla eteenpäin. Motivoitunut, itseohjautuva ja jokaisen yksilön omista motivaationlähteistä kumpuava organisaatio pystyy valloittamaan maailman. Mitä sinun tulisi tietää motivaatiosta?

  • On olemassa 51 erillistä tutkimusta, joiden tuloksen mukaan rahalla palkitseminen on huono tapa motivoida – se voi jopa johtaa negatiivisiin tuloksiin kokonaistuottavuudessa.
  • Motivoitunut ja innostunut henkilö voi saada aikaiseksi satakertaisen tuloksen verrattuna ei motivoituneeseen.
  • Motivaatio ei ole kuitenkaan mikään energiapiikki, joka saadaan yllättäen jostain, jotta saadaan tehtyä lisää – Motivaatiota on se, että tehdään asioista menettämättä energiaa. Kun tekee motivoivia asioista niistä saa energiaa.
  • On olemassa yksi tieteelliseen tutkimukseen perustuva työkalu, jolla voidaan mitata henkilöiden yksilöllisiä tarpeita ja motivaation lähteitä.

Lue lisää