X

RYHMÄVALMENNUKSET

Mitä jos sinun tiimisi ymmärtäisi parhaiten asiakkattenne tarpeita
ja tekisi yrityksenne parasta tulosta?

Uusia asiakkaita ja isompia diilejä

Onko funnelisi täynnä hankkeita, jotka eivät liiku minnekkään?
Kuulostaako seuraava tutulta: Myyjälläsi oli ensin kova vauhti ja vankka usko siihen, että hanke saadaan nopeasti kotiin, mutta yhtäkkiä tuleekin radiohiljaisuus. Asiakas ei vastaa puhelimeen ja hanke ei liiku eteenpäin?
Tai tuntuuko sinusta, että olette jatkuvassa hintakilpailussa ja ainoa asia joka asiakastasi kiinnostaa on se, miten paljon hän saa neuvoteltua hinnan alennusta? Entä jos tiimisi ei saavutakaan sille asetettuja tavoitteita?

”Mitä jos olisittekin toimialan paras kasvaja ja alan kannattavin yritys?”

Majakka – Myyntitarinan kirkastus muuttaa myyntiorganisaatiosi tulokset, kyvykyyden ja tavan toimia. Pysyvästi.

Lue lisää

Motivoitunut ja innostunut tiimi

Tuntuuko sinusta välillä, että et tiedä miten saisit tiimisi jäsenet innostumaan? Tai onko tiimisi jäsenten suorituskyky epätasainen?
Turhauttaako sinua joskus muutosten läpiviennin hitaus organisaatiossasi? Tai oletko ehkä ottanut vastaan uuden tiimin ja haluaisit ottaa sen haltuun mahdollisimman nopeasti?

Mitä jos saisit tietää, miten saat jokaisen tekemään yhtä hyvää tulosta kuin tiimisi paras A-pelaaja? Mitä jos tuntisit kunkin tiimisi jäsenen yksilölliset kyvykkyydet ja voisit hyödyntää niitä maksimaalisesti?

Vinssi – Motivaation kohotuksessa hilataan tiimisi motivaatio ihan uudelle tasolle!

Vinssi on oikea valmennus sinun tiimillesi kun haluat tunnistaa alaistesi luontaiset kyvykkyydet, oppia johtamaan tiimisi jäseniä yksilöllisesti ja haluat saada tiimisi puhaltamaan yhteen hiileen. Vinssi toteutetaan usein osana Myyntitarinan kirkastus -valmennusta.

Lue lisää