X

ME OLEMME RAKENTANEET YHDESSÄ MENESTYSTARINOITA

Avointa valmennuspalautetta

”Mieletön valmennus!”
”Kiitos Miisa, todella inspiroivasta esityksestä!”
”Esimerkkejä varsinaisen haasteen taklaamiseen.”
”Inspiroivaa, Kiitos!”
”Miisa oli todella hyvä. Sain hyviä ideoita videota ja myyntiviestiä varten”
”Erinomainen ja kiinnostava esitys! Sain paljon hyviä vinkkejä myös sisäiseen viestintään ja henkilöstön kouluttamiseen, vaikka varsinainen aihe oli B to B –myyntiä ja markkinointia. Erittäin miellyttävä tapa kertoa asiasta.”
”Hyvä esiintyjä!”
”Sain paljon ideoita myynnin kehittämiseen.”
”Hyviä näkemyksiä ja taustatietoa asiakkaan päätöksentekoprosessista – tärkein kilpailija ei ole kilpailija vaan, että asiakas ei päätäkään mitään. ”
”Tulen käyttämään tietoa siitä, miten esitän tarinani ja miten päätöksiä tehdään.”
”Hyvä esitys ja tapa esittää. Tulen käyttämään oppimaani esitysten teossa. ”
”Esityksen rakentaminen, visuaalisuus.”
”Tarinan ja kuvan tärkeys!”
”Erinomainen luennoitsija!”

Mitä asiakkaani sanovat?

Olen lähiaikoina julkistamassa yritykselleni kehittämääni ohjelmistoratkaisua, jonka markkinointiin tarvitsen kohdeasiakkaita puhuttelevan sisällön mm. mainosvideon tuottamiseksi. Halusin välttää ohjelmistotuotteille tyypillisten teknisten ominaisuuksien esittelyn. Sen sijaan halusin keskittyä viestin personointiin ja ratkaisun liiketoiminnallisiin hyötyihin. Tähän kaikkeen Miisan valmennus antoi mitä mainioimmat ja käytännönläheiset eväät johdonmukaisen tarinankerronnan ja sitä tukevien videotuotantotekniikkojen kautta. Kaiken lisäksi valmennusjaksot olivat toteutettu niin, ettei mielenkiinto ja keskittyminen herpaantunut kertaakaan niiden aikana. Tämän kokemuksen perusteella voin varauksetta suositella Miisan valmennusta vastaaviin tarpeisiin ja myynnin edistämiseen!

Jari Kokko

- CEO of ForCIO
Olemme kasvaneet tänä vuonna, kun olet ollut mukana, enemmän kuin koskaan aiemmin.

Tapio Kymäläinen

- Partnership Director of Humap Software Oy
Tämä oli paras käymistäni myynnin ja markkinoinnin sparrauskoulutuksista. Sain konkreettisia työkaluja mutta ennen kaikkea kokeneen ammattilaisen laajempaa näkemystä. Hyödyin!

Pilvi Nybom

- CEO, Head Coach of InCoaching
Miisa piti opiskelijoillemme havainnollisen ja oivalluttavan luennon visuaalisesta tarinankerronnasta ja myyntipuheen rakentamisesta. Miisa osoitti käytännössä, miten tehdään mieleenpainuva esitys ja kuinka tärkeää on tunteen osuus päätöksenteossa. Luennolla hän uudisti luutuneita käsityksiä myyjän roolista ostoprosessissa.

Aria Kanerva, Joanna Vihtonen

- Viestinnän lehtorit of Lahti University of Applied Sciences
Sain Makeryn kautta kutsun Pointvenuen järjestämään coaching-tilaisuuteen Helsinki Think Companyssa. Olen hyödyntänyt tilaisuudesta syntyineitä ideoita jo moneen kertaan. Kiitos!

Laura Hyvärinen

- CEO of Rukki
Videomarkkinoinnin perusteet -kurssi tarjosi käytännönläheisiä vinkkejä sekä markkinoinnin sisällön että teknisten apuvälineiden osalta. Sain kurssilta konkreettisia ideoita, joita on jo viety osaksi palveluvalikoimaani.

Jenni Eromäki

- Lakimies, perustaja of Via Juridica Oy
“Miisa from Pointvenue was invited to speak for a Sales & Marketing Management course in Metropolia University of Applied Sciences. The audience consisted of the third-year students of Industrial Management specializing in international ICT Business studies, representing 6 different nationalities. Miisa was a joy to work with when preparing the event and delivered her message in a visually attractive and thought inspiring format. Judging by the discussion after Miisa’s visit, the students will remember many of the stories and examples for a long time. I can warmly recommend Miisa for sales coaching and training”
"Sain irti ehkä enemmän kuin mielettömästi arvostamani Petri Parvisen sessioista. On mahtavaa, miten hienosti Miisa osaa omaa osaamistaan jakaa ja siitä muillekin inspiraatiota ammentaa"

Sari Laaksonen

- Commercial Secretary of Ministry of Foreign Affairs
”Innostava ja ajatuksia herättävä valmentaja ja sparraaja. Sain lisää itseluottamusta ja vauhtia myyntityöhön.”

Riitta Huttunen

- Yrittäjä of Maetka
"Pointvenue on tuonut verkottumis- ja koulutustapahtumiimme asiakkaidemme, eri alojen Start-Up yrittäjien, tarpeita ja kiinnostusalueita vastaavia sisältöjä. Pointvenuen kanssa yhteistyössä saimme tapahtumiimme innostavia, inspiroivia ja ennen kaikkea asiansa osaavia esiintyjiä."

Mikko Punakivi

- Liiketoimintajohtaja of Makery

Lehdistö

Pointvenue sai tunnustusta Hottest Startups In Finland listalta

Pointvenue kesäkuussa 2016 Hottest Startups in Finland listan 17! Startup100 ranks Finnish startups monthly based on online marketing activities and performance. Katso kesäkuun listaus tästä.

Näin sanomasi muistetaan

Kerro asiakastapaamisessa oivalluksia tarjoava myyntiviesti ja esitä se mieleenpainuvalla tavalla.
Myynti&Markkinointi lehden numerossa 5/15 artikkeli sivuilla 36-38, josta voi lukea, miten jäät asiakkaasi mieleen. Lehden haastateltavana valmentajat Kalle Reunanen ja Miisa Helenius. Lue lehti tästä.

Naisjohtajat näyttivät mallia

Naisjohtajien oppisopimushaaste -kampanja sai julkisuutta, oppisopimus nousi monessa yrityksessä johtoryhmien keskusteluun ja satoja uusia työpaikkoja syntyi. Kiinnostusta kampanjaa kohtaan myös ulkomailla. Lue Osaaja-lehden artikkeli tästä.

Digitaalisessa maailmassa onnistuu
NOTKEA JOHTAJA

Nyt tarvitaan laatikon ulkopuolelle murtautuvaa ajattelua, rohkeutta, joustavuutta sekä taitoa eläytyä asiakkaiden arkeen, kuvailee Rastorin kouluttaja, Pointvenue Oy:n erilaistaja Miisa Helenius. Digitalisoitumisesta on puhuttu vuosia, ja sen murros onkin jo ehtinyt usealle eri osa-alueelle. Ollaan vaiheessa, johon johtajien on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Miisa Helenius Rastories 1/2016 haastattelussa sivuilla 20-21.

Digitalisaatiosta vauhtia muotikauppaan

Vaate- ja kenkäkaupan ammattilaiset pohtivat digitalisaation liiketoiminnalle tuomia uusia mahdollisuuksia Digitalisoituva muotikauppa –seminaarissa Helsingissä 14.4.2016, jossa toimin alustajana ja puheenjohtajana.

Lue kauppa.fi:n artikkeli tästä.

ME OLEMME RAKENTANEET YHDESSÄ MENESTYSTARINOITA.

Lupaan, että tulet pitämään valmennuksesta niin paljon, että suosittelet sitä ystävällesi.